Doi tineri arădeni l-au lăsat fără card pe un executor judecătoresc

Doi tineri din oraşul arădean Ineu au dat două spargeri, de pe urma cărora nu s-au ales cu mai nimic. În primă fază, cei doi au spart o florărie, de unde au sustras un stick de memorie.

Supăraţi pe prada subţire, şi-au îndreptat atenţia către biroul unui executor judecătoresc.

De aici au sustras un card bancar cu care nu au putut face nimic. Au fost ridicaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 30 de zile.
„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Ineu au identificat doi tineri, de 21 și 22 de ani, din Ineu, care, prin forțarea unei uși ar fi pătruns într-o florărie de pe raza localității, de unde ar fi sustras un stick de memorie. La scurt timp după comiterea faptei, cei doi tineri și-au continuat activitatea infracțională, deplasându-se către biroul unui executor judecătoresc de pe raza localității Ineu, în vederea sustragerii unor sume de bani. Tinerii ar fi pătruns în incintă prin escaladare și spargerea unui geam, iar din sediul societății ar fi sustras un card bancar. În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus arestarea preventivă a celor doi tineri pentru o perioadă de 30 de zile”, au afirmat reprezentanţii IPJ Arad.

Comentarii

Anonim

08.02.2018 00:42

Da au gresit si acuma cei asteapta 7 ani de bulau pt furt calificat? Si care fura miliarde de euro si ne vind Tara ce merita 2 luni cu suspendare. Rusine neati vandut tara la straini si nu va judeca nimeni.

Adauga comentariu