Doi minori au spart mai multe mașini în Boul Roșu. Nu știau că sunt filmați!

Doi minori arădeni au spart mai multe autoturisme parcate în zona Boul Roșu din municipiu, din care sustrăgeau mai multe bunuri. Ghionionul lor a fost că acțiunea a fost văzută pe camerele video amplasate de autorități și în scurt timp polițiștii au intervenit.

„În dimineaţa zilei de 15 aprilie 2018, în jurul orei 06:15, doi minori  au fost suprinşi de agenţii de la Dispeceratul Poliţiei Locale Arad în timp ce spărgeau mai multe autoturisme parcate în zona Pieţei Romane şi sustrăgeau bunurile găsite în ele.  Totul a fost posibil cu ajutorul camerelor video amplasate în zonă.  Dispecerii au anunţat imediat echipa de intervenţie  a Serviciului de Ordine şi Linişte Publică  din cadrul Poliţiei Locale. Aceasta s-a deplasat la locul indicat şi i-a suprins în flagrant pe cei doi minori de 13, respectiv 14 ani, în timp ce dădeau o nouă spargere”, spun reprezentanții Poliției Locale Arad.

Minoriiau fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Arad unde au fost predaţi în vederea unei eventuale continuări a cercetărilor.  

Comentarii

DEATH

16.04.2018 13:44
mi se pare mie sau sunt tiganasii care isi fac veacu prin boul rosu la pacanele....li se da drumul in citeva zile ca sunt minorii...se merge pe fir sa se vada unde plasau marfa si daca acel cineva stie ca lucrurile sunt furate sau la comanda lui lui se fura ?

Adauga comentariu