Doi arădeni au dezvoltat o afacere online pentru cei mici: „Lumea jucăriilor lui Andrei”, cu provocări și kit-uri educative

Doi arădeni s-au gândit să ofere o gamă mai aparte de jucări și kituri educative pentru părinți și copii. Este vorba de peste 500 de astfel de jocuri. Toate se pot comanda online. Emanuel (24 de ani) și Diana (40 de ani) pe lângă meseriile pe care le au s-au gândit să facă și acest lucru. 
Emanuel spune că i se pare un domeniu nou în care învață multe lucruri. 


„Venim cu o gamă nouă de jucării inovatoare. Kit-uri de creare și experimente în bucătorie, kit-uri și experimente solare, creare de flori, de noi meserii. Venim cu jocuri pentru copii și părinți gen „Monopoli”, Lego și diverse jocuri care să implice atât părinții, cât și copiii. Jocuri care sunt distractive pentru copii și totodată educative. Venim cu o gamă nouă, un concept nou, de jucării decorative de Crăciun”, declară cei doi. 

Site-ul avea înainte alt proprietar care are un copil pe nume Andrei și de atunci a rămas numele acesta. Iar Emanuel și Diana l-au păstrat, deoarece spun ei este un nume comun, unul ținut ușor minte de copii și părinți. Și așa a rămas: Jucăriile lui Andrei. 


„Ne-a apărut oportunitatea de a intra în această afacere online. Am zis să vedem despre ce este vorba. Ne plac provocările, ne plac copiii, ne plac jucăriile. E ceva care ne dezvoltă creativitatea, ne dezvoltă munca în echipă, ne învață lucruri noi în colaborarea cu clienții, cerințele clienților, e ceva nou și ne place. Avem peste 500 de jucării. Se pot comanda atât pe jucariileluiandrei.ro cât și pe eMag. Vindem chiar și trotinete și skateboarduri. Avem branduri de renume de la Disney. Avem jucăriile de pe programul Disney Channel: pista de curse a lui Miki Mouse, Figurine Ben 10, Printesa Răpunzel, Castelul Play Doh, Avem jucrăii cu cele mai îndrăgite personaje”, mai delcară cei doi arădeni. 

Povestea jucariilor lui Andrei


Seară de seară, jucăriile se grăbeau să se așeze cuminți în cutiuțele lor, închizând ochii zâmbind înainte ca noaptea să pună stăpânire, din nou și din nou, pe o lume plină de joc, creativitate și mirare. 

Diminețile însă găseau mereu copiii alergând spre magicul magazin de jucării a lui Andrei, în drumul lor spre școli și grădinițe, oprindu-se întotdeauna în dreptul vitrinelor elegante și făcând ochii mari, căci cutiuțele deveneau singuratice în zori, jucăriile fiind de negăsit.
Descoperă astfel misterul jucăriilor lui Andrei pe www.jucariileluiandrei.ro și ajută-ți mica minune să se bucure de o lume de basm a creativității, jocului și a râsului cu poftă, din toată inima.
 

Adauga comentariu