Ditamai democrație în PNL Arad! Lista pentru parlamentare, prezentată de Ziar de Arad săptămâna trecută (cu locurile exacte), a fost votată de forul județean de conducere!

Liberalii arădeni au decis listele pentru alegerile parlamentare, cică în urma unui vot dar de Colegiul Director. Faza faină e că Ziar de Arad a publicat, încă de săptămâna trecută (vineri dimineaţă, deşi aveam ordinea exactă încă de joi seara) , listele cu eligibili, primită de noi „pe surse”. Nu ne credeți? Citiți aici: Ioan Cristina va deschide lista PNL pentru Senat. Zarurile au fost aruncate şi pentru Cameră.

Îi veți găsi (cei care nu aveți chef să citiți materialul publicat de noi în data de 24 ianuarie) pe Ioan Cristina pe locul întâi la Senat, pe Călin Bibarț, Geanina Pistru și Glad Varga (exact în această ordine) pe primele trei locuri la Camera Deputaților.

De unde să știe cineva, deci inclusiv noi, cum vor vota membrii Colegiului Director?

„Astăzi în cadrul ședinței de Colegiu Director Județean și a Biroului Permanent Județean al PNL Arad s-au votat nominal și în bloc candidații pentru Camera Deputaților și Senatul României:

Camera Deputaților

Locul 1. Călin Bibarț

Locul 2. Geanina Pistru

Locul 3. Glad Varga

Locul 4. Lazăr Faur

Locul 5. Patricia Dinga

Locul 6. Ionel Bulbuc

Locul 7. Bogdan Boca

Locul 8. Dorin Stanca

Locul 9. Iuliana Mureșan

Locul 10. Cristian Urzică

Senatul României

Locul 1 Ioan Cristina

Locul 2 Doru Sinaci

Locul 3. Corina Crișan

Locul 4. Garofița Popa

Locul 5. Cornel Faur”, ăsta e comunicatul oficial al PNL Arad, de astăzi, 27 ianuarie.

Despre democraţia din PNL Arad, numai de bine!

Adauga comentariu