Disciplină la UTA: Ilie Poenaru va taxa fiecare jucător care se abate de la reguli!

Meciul dintre Sepsi și UTA are loc duminică pe noua arenă din Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 16.00. Antrenorul Ilie Poenaru a recunoscut că este o partidă grea, cu o echipă în formă.

„Este o partidă grea ca toate celelalte. Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, în formă… Ne interesează ca la momentul jocului să arătăm altceva, să fim mult mai agresivi, să ne schimbăm un pic atitudinea și să încercăm să jucăm ce lucrăm la antrenamente. Pentru că în ciclul săptămânal de antrenamente punem în practică și ne iese aproape în totalitate ceea ce lucrăm, numai că la meci ne transformăm….Trebuie să mergem să ne jucăm șansa. Suntem UTA Arad și asta trebuie să înțeleagă toți jucătorii, că suntem la un club mare, un club care își dorește să facă an de an performanță și de aici trebuie să plecăm, cu o mentalitate sănătoasă și trebuie să o implementăm și să fie și dorință și atitudine. Trebuie să ne sacrificăm pentru  tot ceea ce vrem să facem”, a declarat Ilie Poenaru.

În ceea ce privește jucătorii acesta a afirmat că cei care nu își dau interesul sunt amendați.

 „E vorba de amenzi. Vreau să spun că am schimbat puțin lucrurile. Se mai întârzie pe la antrenament, pe la autocar. Se va plăti de acum încolo pentru că de aici se pleacă, de la disciplină. E vorba de respect. Se dau amenzi și pentru cum se antrenează, cum joacă, sunt pentru tot ceea ce fac ei în cele două sau trei ore petrecute la stadion. Trebuie să fie exemplari. Dacă nu sunt vor plăti pentru asta, să nu vorbim mai multe, se pot întâmpla și alte lucruri de alt gen. Le-am spus că vreau să am atmosferă bună, vreau să am un grup bun, care știe ce vrea, vreau să am un  grup care își dorește să facă performanță și să își impună ei singuri trofee. Le-am cerut zilele trecute asta și le-am cerut să spună ce își doresc în acest an, în acest club și de aici trebuie să plecăm, să construim, dar să nu fie doar din gură, trebuie să o demonstrăm”, a mai adaugat Poenaru.

Adauga comentariu