Directorul general al CET Arad vrea să dea insolvența lichidatorului Bogdan Alic pentru că acesta are calitatea de a se mângâia cu judecătorii

Dosarul CET Arad ar trebui să fie pentru politicienii opoziției din oraș, lumânarea de pe coliva politică a lui Gheorghe Falcă.

Cum însă, politicienii arădeni din opoziție sunt niște papagali, tot presa, săraca, rămâne să se bată cu șmenurile.

Robert Maloș, directort general al CET Arad, vrea musai să-l pună, la timona insolvenței pe lichidatorul timișorean Bogdan Alic de la firma Alfa& Quantum Consulting.

Băiatul ăsta nu are niciun fel de reușite profesionale, în reorganizări de firme, dar are reușite erectile în paturile anumitor judecătoare.

Mai ales a celor care sunt și judecătoare sindice, adică se ocupă în mod special de judecat insolvențe.

Fiindcă noi avem memorie ne aducem aminte că exact acum opt ani marele lichidator Bogdan Alic a fost surprins de presa timișoreană mozolindu-se cu judecătoarea sindică Casiana Seculi de la Tribunalul Timiș.

Nu ne credeți? Iată filmarea:

Sursa video: pressalert.ro  

Ca să înțelegeți mai bine contextul, judecătoarea Seculi, se mozolea fix cu lichidatorul căruia îi judeca, ca administrator judiciar, dosarul de insolvență al unei firme ancheatată de DIICOT, pe care Alic o repreznenta.

Dacă ne uităm la statutul judecătorilor vedem clar că aceștia sunt datori s„ă se abțină de la orice acte de natură să compromită demnitate lor în profesie și în societate”, pentru ca încrederea în imparțialitatea unui judecător sa nu fie alterată.

Revenind la domnul director al CET Arad, Robert Maloș, surprinde foarte tare nominalizarea de către Maloș a lui Alic pentru gestionarea insolvenței CET Arad, fiincă Maloș compromite toată procedura de restructurare, printr-o alegere nefericită și susceptibilă de a avea interese personale.

Procedura de selecție nu s-a făcut transparent și dacă criteriul de selecție e faptul că Alic știe să vrăjească judecatoarele înseamnă ca avem o problemă.

Și mai interesant e faptul că procurorii DIICOT și DNA din Arad stau și sforăie liniștiți fără să se gândească cum a putut CET Arad, sub autoritatea lui Gheorghe Falcă, să ajungă la datorii de 108 milioane de lei.

Fiindcă în orice alte județe unde au fost asemenea incidente cei responsabili au făcut pârnaie.

Reorganizarea CET Arad ar putea fi o poveste frumoasă de reorganizare, nu însă și dacă Alic „mozolește”  reorganizarea.

Adauga comentariu