Designerul arădean Paul Micșa și-a deschis un nou atelier. Cătălin Botezatu a fost invitatul special!

Aradul a început să prindă viață prin organizarea de evenimente. Sâmbătă seara a avut loc „Petrecere de deschidere” a atelierului designerului  Paul Micșa. Eveniment, la care au participat persoane din toate domeniile de activitate, invitatul special fiind Cătălin Botezatu. Seara a inclus și o prezentare de modă, iar cei care au dorit au putut achiziționa ținute.

 „Participăm la deschiderea noului atelier a lui Paul Mișca într-o locație nouă, din piața Avram Iancu, cu un spațiu mult mai mare, mai larg, mai frumos. Avem o serie de invitați din tot Aradul și profesori universitari, deoarece Paul a început Facultatea de Design Vestimentar”, a declarat PR-ul Cristina Sabău.

Paul Micșa a declarat: „Este un atelier unde fiecare poate să își lase liber tot ceea ce înseamnă imaginație și creații. Și aici de fiecare dată când vin trebuie să se simtă ca și acasă. Practic pentru mine e prima mea casă. Suntem o mână de cinci oameni care am renovat locația, să zic așa de la zero, am vrut să vadă toată lumea ceea ce facem și cum putem să ne jucăm cu materialele.

Invitatatul special a fost cunoscutul designer Cătălin Botezatu. Cătălin ne-a mărturisit că a fost de curând la Paris și urmează să aibă filmări în Egipt,  Dubai, apoi la Monte Carlo, dar va reveni și la Arad”.

„Mă bucur că noua locație a fost inaugurată cu succes. Foarte multă lume de calitate. Sunt sigur că toți clienții lui Paul vor fi mulțumiți. Sper că Aradul să ducă mai departe Săptămâna Modei  și cu siguranță voi fi acolo, deoarece publicul din Arad este unul extraordinar.  Iar bunului meu prieten Paul îi doresc să îi meargă bine în această nouă casă, să aibă vânzări mari. Știu că omenirea a trecut printr-o perioadă destul de grea, dar industria fashion și a luxului nu va fi chiar așa de mult afectată. Multă putere de muncă și să facă creații tot mai frumoase”.

Astfel, timp de câteva ore s-a petrecut în noul atelier din Piața Avram Iancu, Nr.3, ap 5.  Începând de luni atelierul se deschide pentru publicul larg.

 

 

 

Adauga comentariu