Deşi mai mulţi primari liberali sunt împotriva exploatării gazelor de şist, PNL îl pune pe lista pentru CLM pe avocatul care a ajutat Panfora Oil&Gas să intre în posesia a 5 hectare de teren în Curtici!

Mai mulţi primari liberali din oraşele şi comunele din zona Curticiului au protestat recent vizavi de demersurile companiei Panfora Oil&Gas de a prospecta subsolul în vederea exploatării ulterioare a gazelor de şist.

Compania petrolieră a intrat în posesia a cinci hectare de teren agricol, teren pe care l-a primit de la o casă de avocatură din Arad. Acesta cumpărase iniţial terenul cu o sumă fabuloasă: 15.000 de euro hectarul!

Mihai Paşca este unul dintre avocaţii asociaţi la respectiva casă de avocatură şi nimeni altul decât cel care va ocupa locul 8 pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal Arad la alegerile locale din 27 septembrie.

Primarii liberali din zona Curticiului, şi nu doar ei, sunt îngrijoraţi de efectele negative pe care le-ar putea produce exploatarea, însă, pe de altă parte, PNL îi oferă celui care a vândut terenul companiei Panfora un loc eligibil de consilier municipal.

Şi ca să vedeţi ce părere au liberalii despre lista pe care se află avocatul Mihai Paşca, citiţi declaraţia făcută de Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiu, în momentul depunerii listelor de candidaţi la Biroul Electoral: „Am mare încredere în colegii din PNL propuşi pentru administraţia locală. Pe lista consilierilor municipali sunt oameni capabili şi reprezentativi pentru comunitate, care urmăresc interesul oraşului. Ştiu că nu vor fi niciodată abătuţi din drum şi nu vor urmări alte interese...”.

Comentarii

Alfred

20.08.2020 12:03

Domnul avocat Mihai Pasca este implicat in mai multe actiuni suspecte de coruptie. Este cel ce a cumparat din intamplare terenul de langa sala Polivalenta din Arad, scoasa din proprietatea Aradului printr-o smecherie si pentru care mai multi consilieri au fost chemati la parchet. Este apropiat de Falca, ceea ce ne arata ca ei nu sunt straini de ceea ce se va intampla la Curtici. 

Adauga comentariu