Deputatul clujean Emanuel Ungureanu: “Ministrul Sănătății, Sorina Pintea de la PSD, a mințit”

“Ceea ce este foarte grav dar obișnuit în Republica Dragnea” – constată pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu. Până la acest episod, deputatul clujean s-a arătat binevoitor față de bunele intenții ale ministrului PSD al Sănătății, creditând-o cu bună credință.

Din păcate, acum constată că s-a înșelat.

Deputatul o acuză pe Sorina Pintea că “s-a prefăcut că trimite un Control care să aducă lumină în mizeria și corupția de la Spitalul de Urgență București”, însă s-a dovedit a fi un plan “ticălos” prin care “ministrul Sănătății le-a oferit timp celor din conducerea Spitalului să-și facă curățenie, să acopere urmele, să arunce documente la gunoi, să se protejeze de brațul legii”.

“În mod evident, Sorina Pintea, s-a înțeles cu cei din conducerea Spitalului să-i execute în Comisia de Disciplină pe cei doi pentru că erau singurii oameni din acel spital care au avut curajul să scuture șandramaua infectă.

Ceea ce a făcut ministra seamănă perfect cu o declarație de război împotriva celor care devoalează mizeriile din sistemul sanitar.

Deci, suntem în război.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a plasat, în mod oficial de partea unor grupări din PSD care au distrus orice speranță de reformă în spitalele din București.

Mafia lui Oprescu o ține captivă pe doamna Pintea.

Voi acționa cu toate mijloacele pe care le am la dispoziție ca deputat pentru a găsi soluții ca cei doi asistenți medicali să nu rămână fără loc de muncă.

Restul este, PSD, pesediști, o mizerie cu care trebuie să luptăm zilnic, mulți ani de aici înainte” – susține deputatul clujean Emanuel Ungureanu.

Reamintim faptul că, acum câteva săptămâni, doi asistenți medicali de la Spitalul Universitar de Urgență din București, au intrat în greva foamei ca o formă extremă de protest împotriva lipsei de reacție a autorităților față de mizeria care pune în pericol viața pacienților din SUUB.

Conform deputatului clujean, ministrul Sănătății a promis măsuri drastice împotriva celor respnsabili de corupția și mizeria infernală din spitalul bucureștean, dar, “în realitate nu a exitat nici un fel de reacție oficial din partea ministerului”.

“Dimpotrivă, conducerea spitalului bucureștean acționează de pe poziții de forță împotriva celor care au devoalat ticăloșiile conducerii, iar ministrul Sănătății, cel puțin până la această oră, este complet lipsit de reacție și, factual, nu pe impresii, i-a lăsat singuri pe ce doi angajați ai spitalului în fața abuzurilor conducerii.

Aștept de la minsitrul Sănătății, Sorina Pintea, ca luni să-mi arate că este ministrul Sănătății și nu al PSD și să demită conducerea SUUB. Nu trebuie să-mi demonstreze mie că este cinstită, ci celor doi oameni care și-au sacrificat și pus în pericol sănătatea pentru toți cei care trebuie să fie îngrjiți în acel spital” – a declarat, pentru Ziar de Cluj, deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Adauga comentariu