Decanul Doru Buzducea a devenit Ambasador al Asistenței Sociale. În cadrul evenimentului plin de eleganță a fost premiată și arădeanca Laura Andreș

Arădeanca Laura Andreș a fost premiată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Vorbim despre o gală regală care a avut loc la  Ateneul Român.

„Mulțumesc CNASR pentru Premiul «Asistent social al perioadei 2020-2021» oferit la Gala Excelenței în Asistență Socială. Este un premiu oferit pentru o perioadă dificila și cu multe noi provocari în asistența socială, perioada căreia i-am făcut față cu succes, cu ajutorul lui Dumnezeu!

Este un premiu care mă onorează și care dovedește că asistenții sociali încep să devina vizibili în Romania. Doamne ajuta la cât mai multe fapte bune”, este mesajul Laurei.

Doru Buzducea, Ambasador al Asistenței Sociale

Sufletul acestei gale a fost timp de zece ani, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), Doru Buzducea, care alături de echipa sa şi de Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială, Andreea Marin, o fac unică. 

„Aseară mi-am luat la revedere. După 10 ani în care am servit cauza CNASR și a colegilor mei asistenți sociali, aseară mi-am luat la revedere de la colegii, prietenii și partenerii care mi-au fost alături în acest deceniu. Povestea acestor ani o regăsiți, redată de jurnaliști, în cartea lansată aseară „Milioane de vizualizări, sute de știri, un ambasador, un decan, asistenți sociali și un eveniment regal”, Tritonic Books, 2022. Mulțumesc administrației CNASR condusă de domnul președinte Cristian Roșu pentru noul rol încredințat, acela de Ambasador al Asistenței Sociale. Promit să îndrăgesc această nouă misiune la fel de mult pe cât am îndrăgit rolul de președinte al CNASR. Împreună putem reda demnitatea asistentului social iar asistenței sociale gloria și splendorile pe care le merită această nobilă profesie”, a declarat Doru Buzducea.

Adauga comentariu