Debutul UTA-ei în prima ligă, problematic! Miculescu a fost confirmat cu coronavirus!

Debutul UTA-ei în prima ligă ar putea fi afectat, după ce David Miculescu a fost confirmat cu Covid 19. Clubul arădean a primit testele efectuate jucătorilor şi staff-ului şi din 32 de teste făcute, unul a ieşit pozitiv. Partida amicală de mâine de la Cluj-Napoca, contra CFR-ului, a fost amânată, iar echipa a intrat în izolare. După cinci zile va fi făcute noi test, iar dacă acestea vor fi negative, arădenii vor putea să îşi reia pregătirea. În mai puţin de zece zile urmează să înceapă noul campionat, iar faptul că formaţia antrenată de Balint nu se poate antrena reprezintă un impediment.

Clubul UTA a transmis un comunicat de presă, în care îşi exprimă speranţa că retestarea jucătorilor va putea duce la reluarea pregătirii.  

„Jucătorii și staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic și medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare”, se arată într-un comunicat de presă al UTA-ei.

Adauga comentariu