Daria şi Bogdan au pornit o afacere axată pe ciorbe. Clienţii găsesc în farfurie gustul ce le reaminteşte de copilărie

Daria şi Bogdan Ardelean sunt doi tineri din Arad care în urmă cu doi ani s-au gândit să deschidă propria lor afacere. Ideea le-a venit de la un prieten din Bucureşti. Aşa s-a născut restaurantul cu numele  „La Ciorbe Arad”. După cum îi este şi denumirea este o locaţie axată pe mai multe tipuri de ciorbe, din mai multe zone ale ţării.

Daria şi Bogdan au lucrat în domeniul gastronomic ani de zile, Bogdan chiar a lucrat şi peste hotare, astfel că nu le-a fost foarte greu să pună pe picioare o astfel de afacere. Chiar dacă pandemia i-a afectat şi pe ei şi restaurantul a trebuit închis, au continuat cu livrările la domiciliu, iar în curând au de gând să îşi deschidă şi o terasă, mai ales că lista de bunătăţi preparate cuprinde şi alte feluri de mâncare.

„Am lucrat amândoi în domeniul gastronomiei, Bogdan 15 ani, iar eu 10 ani. Bogdan este şi cel care prepară toată mâncarea. Cei care gustă din ciorbe îi spun „bunicuţa” deoarece gustul le aduce aminte de acasă, de copilărie”, spune Daria. Bogdan mărturiseşte că reţetele le ştie de la mama lui, iar unele dintre ele sunt inventate chiar de el.

„Cea mai căutată ciorbă de către arădeni este cea de oase de porc afumate. Asta este cea mai vândută. Îmi place mult ceea ce fac şi chiar dacă ne vom extinde şi vom avea bucătari tot eu voi prepara ciorbele. Am lucrat mult în domeniu, ultima dată în Italia, acolo preparam pizza. Aici prepar multe feluri de mâncare”, mărturiseşte Bogdan.

Cei doi petrec aproape tot timpul la restaurant unde se ocupă de clienţi. Pentru ei este o afacere pe care au clădit-o din pasiunea pentru gătit. La Ciorbe Arad  se află pe Bulevardul General Dragalina, la numărul 20.

Astfel, aici se poate găsi de la ciorbă de burtă, ţărănească, de pui, de porc, de fasole, oltenească, de legume la supe creme, borş călugăresc şi ciorbă de oase. Lista este una variată şi în ceea ce priveşte felul doi.

Cei care doresc mai multe detalii despre preţuri, livări şi preparate pot accesa pagina de Facebook La Ciorbe Arad.

Adauga comentariu