Dan Monoranu va fi „Eroul Zilei”. Și-a oferit apartamentul, drept adăpost, pentru o familie căreia i-a ars casa

Jandarmul arădean, care a decis să ofere un apartament din cartierul Micălaca drept adăpost pentru o familie căreia i-a ars casa din cartierul Verde, se află în drum spre București. Acolo va participa la emisiunea „Eroul Zilei” de la Antena 3. Emisiune ce va fi difuzată, joi, la ora 11.00.

De 21 de ani, Dan Monoranu este subofițer la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, iar în timpul liber, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntariat pentru Situații de Urgență Livada

La sfârșitul anului trecut a ajutat la stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe case din Cartierul Verde, din Arad. După o luptă cu focul, care a durat mai bine de 4 ore, incendiul a fost stins. Dar nu și durerea unei familii, care a rămas fără casă.

Marea problemă a familiei era găsirea unui adăpost, având în vedere că au un copil mic, de 1 an și 6 luni, și iarna se apropie.

"Soluția a venit de la colegul nostru. Dan a luat legătura cu familia respectivă și le-a oferit un apartament în care să locuiască, atât cât au nevoie, până vor reconstrui locuința distrusă de incendiu. Gestul lui Dan a adus liniște și speranță tinerilor părinți. Un gest pe care Dan îl face fără a aștepta nimic în schimb, căci a învățat de la părinții săi că un om bogat este acela care dăruiește", spuneau atunci reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Dan Monoranu a declarat că familia respectivă va mai sta o perioadă lungă în apartamentul lui, iar el este cel care repară ceva dacă se strică. De exemplu, a reparat două țevi pe banii lui. Familia respectivă își plătește doar cheltuielile.

Adauga comentariu