Cunoscutul preot arădean Sorin Ciurlea a murit în timp ce era în concediu

Era cunoscut atât în judeţul Arad, cât şi în municipiu. Un om vesel mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o vorbă bună la el. Aşa poate fi descris părintele Ioan-Sorin Ciurlea care a murit astăzi după ce a fost în comă câteva zile. Acesta a plecat în excursie în Delta Dunării şi deodată i s-a făcut rău. El a fost şi cel care a sunat la 112. A reușit să se deplaseze pe picioarele sale până la ambulanța, apoi și-a pierdut cunoștința și a intrat în comă. A fost transportat la spital la Tulcea, iar astăzi a murit. Încă nu s-a stabilit un diagnostic.

„Părintele Ioan-Sorin Ciurlea, preot în Parohia Conop, Protopopiatul Lipova, a încetat din viață, astăzi, 11 septembrie 2018, la vârsta de 62 de ani. Părintele Ioan-Sorin Ciurlea s-a născut la data de 24 noiembrie 1956, în localitatea Gothatea, Jud. Hunedoara.

A absolvit Institutul Teologic de grad universitar din Sibiu (1982) și Facultatea de Istorie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (2008).

Din anul 1988 a fost parohul bisericii ortodoxe din Conop, Protopopiatul Lipova.

Ierarhii, preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere membrilor familie îndoliate”, este mesajul transmis de Biroul de presă al Arhiepiscopiei Aradului.

Adauga comentariu