Cum se intră la Arad Open Air Festival

Arad Open Air Festival se va desfășura, în perioada 13 – 15 august 2021, la Aeroportul Arad.

Până în prezent au fost adăugați zeci de artiști în line-up, care vor aduce vibe-ul bun la cel mai tare festival de vara aceasta.

Artiștii anunțați pentru Main Stage sunt: OUTLANDISH, SUBCARPAȚI, GOLAN, CTC, CARGO, BASSKA, THE CASE, RUA, KINGS ARE OVERRATED,  RULES, DJ SHIVER, GOJIRA & PLANET H, PASCAL JUNIOR, PAUL DAMIXIE, VALI BARBULESCU, MIKE KROSS și alții.

ABC Stage (13-14 august 2021) ii va avea ca și artiști pe RARESH, ROOT, PAUL K, SEPP, NU ZAU, CRUZ, ZE SALVADOR, HERCK, TIMIRASH, BREAD&BUTTER, SOMESAN, SANDRU și alții.

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, pot participa la evenimente în aer liber următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

C. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoria D, organizatorii vor amplasa un punct medical de testare rapidă la Aeroportul Arad, locația festivalului.

Accesul la Arad Open Air festival se poate face și prin testare rapidă cu 24 de ore înainte, pentru persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală.

Testele rapide se vor putea face și la intrarea în festival.

La locația festivalului se va amenaja un centru medical mobil pentru testare rapidă antigen Covid-19. Cost 30 lei/testare.

Parteneriat cu UTA

UTA anunță un parteneriat cu festivalul Arad Open Air Festival privind accesul la cele două evenimente programate la sfârșitul săptămânii.

Brățările eliberate la stadionul ”Francisc Neuman” pentru meciul cu Universitatea Craiova, vor fi valabile și la festivalul Arad Open Air, fără a fi nevoie de altă brățară sau test. Acest lucru se aplică și pentru brățările eliberate persoanelor vaccinate și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. 

De asemenea, brățările obținute de la festival, în urma testului antigen, acordate persoanelor vaccinate și a celor care se află în perioada cuprinsă întrea 15-a și a 180-a zi de la confrimarea infectării cu SARS-COV-2, vor fi valabile pentru accesul la partida cu Universitatea Craiova.

Brățările certifică posibilitatea de acces la cele două evenimente și NU țin loc de bilete sau abonamente.

Pentru mai multe informații accesați https://www.openairfestival.ro/faq/

Abonamentele se pot achiziționa în regim Early Bird pe www.openairfestival.ro prin platformele enterix, myticket. Prețul unui bilet începe de la 99 de lei.

Puteți afla mai multe despre festival la www.openairfestival.ro, pe pagina de Facebook a festivalului https://www.facebook.com/aradopenair/, precum și de pe pagina de Instagram –https://www.instagram.com/aradopenair/.

Adauga comentariu