Cum se fac jocurile pentru majoritatea din CLM Arad

După ce Alianţa USR-PLUS a solicitat PNL să renunţe la funcţia de viceprimar, care să revină unui alt partid din CLM, sâmbătă a avut loc o primă întâlnire în sala Regina Maria a Palatului Administrativ, la care au participat trei dintre partidele cu reprezentare în consiliul local arădean: PNL, USR PLUS și UDMR.

Reprezentanții acestor formațiuni au enunțat propriile condiții referitoare la viitoarea formulă executivă și legislativă locală și au convenit asupra mai multor puncte.

Pentru început, s-a agreat că Aradul are nevoie de formarea unei majorități cât mai largi, cu participarea celor trei partide prezente. Orașul nostru are o bogată istorie, în care s-a dovedit că atât diversitatea, cât mai ales implicarea comunităților, etnice sau de altă natură, a fost calea spre progres.

Toate partidele și-au afirmat disponibilitatea de a prelua responsabilități în guvernarea locală și în același timp nu vor face o alianță cu PSD în Arad. S-a convenit că este important ca la aceste întâlniri să participe și reprezentanții PMP, care au fost invitați.

Următoarea întâlnire va avea loc duminică, 04.10.2020, în clădirea Palatului Administrativ, de la 15:00.

Comentarii

Cetățean

04.10.2020 10:26

       Împărțirea ciolanului cam grea! În tot ce faceți afișați o transparență totală! În proiectele pe care le ve- Mai trageți cu ochii și pe la veciniți elabora,țineți cont și de propunerile arădenilor.Ei v-au ales,nu-i ignorați.Probleme importante care trenează de ani de zile nu și-au găsit rezolvarea,cum ar fi:monumentul Marei Uniri,schimbarea radicală a înfățișării falezei Mureșului.(ceva s-a mai făcut totuși),repararea scărilor care fac legătura spre parcurile aflate de-alungul Mureșului. O linie de transport public din cartierele orașului,din centru,spre Spitalul Județean,mai multe zone verzi în municipiu,piste de biciclete regulamentare,inclusiv pe centru,redați ștrandului strălucirea de altă dată,dotându-l inclusiv cu welness cu apă cu adevărat termală.Mai trageți cu ochii și prin vecini,cum au rezolvat ei aceste probleme. Vă doresc spor la lucru! Și nu uitați: Timpul trece foarte repede.

Adauga comentariu