Cum a reuşit un primar din judeţul Arad să îl facă pe un fost edil să împartă bani la cei nevoiaşi

O întâmplare ciudată a avut loc într-un oraş din judeţul Arad după ce primarul a fost înjurat, pe site-ul de socializare Facebook, de către un cetăţean. Edilul şef s-a supărat pe vorbele spuse de cetăţeanul respectiv şi a hotărât să-i înainteze un proces. Finalul disputei este unul aparte. Bărbatul respectiv a ajuns să fie acum lăudat pentru acte de caritate.  Întreaga întâmplare este povestită de primarul oraşului Ineu, Călin Abrudan:

„În urma unor injurii gratuite și total nefondate care mi-au fost aduse pe platforma de socializare «Facebook», în urmă cu ceva timp, am hotărât să îi intentez proces autorului, cu scopul de a-l învăța o lecție: aceea a DREPTĂȚII, a ASUMĂRII și a POLITEȚEI.

Reacția mea a adus mai mult decât atât, făcându-l pe autor (în urma unei discuții de comun acord) ca azi, 18.11.2020, în semn de iertare pentru afirmațiile defăimătoare lansate în spațiul public, să pună la dispoziția a cinci familii din Ineu, suma totală de 5.000 de lei.

Trecând peste inconfortul personal pe care mi l-a creat, îi mulțumesc, pe această cale, pentru acțiunea caritabilă și îi accept public scuzele!”

Modul în care a acţionat primarul, dar şi gestul bărbatului au fost apreciate de comunitatea din care fac parte.

„Genial, domnule primar! Binecuvântați să fiți! Şi tu şi omul care a investit 5000”, este doar unul dintre zecile de mesaje.

Cetăţeanul care l-a înjurat pe primarul Abrudan este Ioan dan Şimon, fost primar al comunei Şimand. 

Adauga comentariu