Cum poţi face o bucurie unui copil de sărbători!? Adoptă o scrisoare sau donează!

Alexandra Timar, preşedinta Asociaţiei „Îngeri pentru suflete”, doreşte şi în acest an cu ajutorul semenilor să aducă o bucurie pe chipul a mii de copii. În speranţa că Moş Crăciun va ajungre şi la ei, sute de copii și-au așternut gândurile, dorințele pe bucăți de hârtie.

„Ceilalți, aproximativ 3.000, nu au avut șansa aceasta. Școlile sunt închise, iar noi, nu am putut merge din casă în casă la fiecare în contextul actual. Dar sunt tot copii. Sunt copiii de care voi aţi mai avut grijă de atătea ori. Sunt copiii de anul trecut”, a declarat Alexandra Timar.

Cum poți ajuta? Simplu:

“adopta” o scrisoare și îndeplinește visele așternute acolo

- “adopta” un copil fără scrisoare și pregătește-i un cadou surpriza cu un mesaj de încurajare

Pachetele pot fi făcute astfel: Împachetează și trimite pe adresa asociației: Judeţul Arad, localitatea Vladimirescu, str. Drumul Combinatului FN (Timar Alexandra 0728 221 441) prin curier sau poştă. Rugămintea Alexandrei este să fie trimise cu confirmare de primire sau să urmăriți awb-urile.

„Pune un bilet mare pe pachet cu scrisoarea sau cu genul și vârsta copilului astfel încât noi să nu fim nevoiți să deschidem coletul și el sa ajungă exact cum l-ai pregătit tu. Coletul se mai poate preda în unul din centrele de colectare sau comandă online cu livrare la noi ce îți dorești să dăruiești sau donează contravaloarea cadoului în unul din conturile asociației și noi ne ocupam la sfârșit să acoperim copiii rămași fără pachete”, mai adaugă Alexandra.  

Beneficiar: Asociația Îngeri pentru suflete

🔸 cont lei: RO74BTRLRONCRT0521432301

🔹 cont euro:RO24BTRLEURCRT0521432301

Paypal: alexandra20m@yahoo.com

Revolut: 0744 683 191

Data limită de primire a coletelor este 16 decembrie. În continuare se caută sponsori pentru a se acoperi cadourile celor fără scrisori.  

Adauga comentariu