Cum alegem costumul de baie în funcție de corpul nostru

Arădeanca Gabriela Panduru, model internațional, ne dezvăluie cum să ne alegem corect un costum de baie.

Gabriela spune că alegerea costumului de baie este o operațiune extrem de delicată, deoarece purtând costumul potrivit ţi se va pune corpul în valoare și vei avea o experiență plăcută și confortabilă la plajă sau la piscină.  

Șase sfaturi în alegerea costumului de baie :

1.Aceptă-ți corpul.

Este primul și cel mai important pas. De multe ori poate nu sunteți în forma dorită pentru vară dar trebuie să acceptați acest adevăr și să nu se facă o tragedie din asta, nu este ușor să te menții în aceași formă tot timpul, un corp sănătos este frumos chiar daca nu este mărimea S. Eu personal susțin încrederea în sine și nimic nu este mai plăcut decât o femeie sigură pe ea!!

 2. Fă alegerea realistă

Dacă îţi place  un anumit costum de baie de  pe un manechin, dar nu îţi vine exact așa, este foarte simplu: nu este pentru tine.  Nu uita că fiecare corp este diferit și nu arată la fel pe toată lumea. Încearcă să găsești costumul potrivit pentru corpul tău.

3. Pentru femeile cu bustul mic

Recomad  costume din materiale care sunt lucioase, cu paiete, printuri florale ,cu volane care sa dea impresia de un volum mai mare  !!

 4.Pentru femeile cu bustul mare

Aș recomanda un material simplu fără printuri, de culoare închisă, cupe care să susțină partea de sus. 

5. Pentru femeile plinuțe

Recomand un material puternic elastic care susține cu dungi  pe orizontală sau o culoare simplă (roz, portocaliu) cu decolteu  sau fără bretele să puneți umerii în evidență. Puteți folosi și o eșarfă  în zona coapselor. 

6.Pentru femeile foarte slabe

Recomand materialele foarte colorate, cu imprimeuri sofisticate, poate să fie o piesă sau două cu șnur lateral.

Indiferent de costumul ales nu uitați ca cel mai prețios accesoriu este zâmbetul  și o atitudine pozitivă.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu