Cu preţuri de Belgia, Festivalul mediteranean încearcă să atragă arădenii în piaţa „Avram Iancu”

Festivalul mediteranean se desfăşoară în acest final de săptămână în piaţa „Avram Iancu”. Cu preparate culinare pe care le găseşti mai greu pe la noi prin zonă, dar şi cu preţuri ce pot concura cu cele din marile capitale europene, organizatorii vor să-i atragă pe arădeni.

Preţurile pe care le găsiţi aici sunt cuprinse între 25 şi 70 de lei, cel mai scump fiind homarul. O porţie de tentacule de caracatiţă ajunge la 35 de lei, una de midii la 35 de lei, paella la 30, iar ciolanul de porc, cu murături şi cartofi prăjiţi – tot la 30 de lei.

Berea e la 6 lei paharul de 400 de mililitri, în condiţiile în care la un bar din imediata apropiere poţi cumpăra o bere la sticlă cu doar 4 lei. Aceeaşi marcă!

Mai puteţi găsi aici şi zeci de feluri de rahat turcesc, baclavale, îngheţată turcească şi cafea făcută la nisip. Astea din urmă au preţuri de bun simţ, corecte pentru un festival.

La câteva ore bune de la deschiderea festivalului, doar puţini arădeni au avut curajul să şi cupere ceva. Cei mai mulţi se plimbau, priveau lista de preţuri şi plecau mai departe.

Evenimentul început astăzi va continua şi sâmbătă şi duminică.

Adauga comentariu