Cu părinții plecați la muncă în străinătate, un copil de 13 ani hoinărea noaptea pe străzile Aradului (VIDEO)

Un copil de 13 ani a fost găsit hoinărind pe străzile municipiului Arad, în cursul nopții trecute. A fost văzut de o patrulă de jandarmi, iar oamenii legii l-au luat la întrebări.

„Aseară, târziu după miezul nopții, în timp ce ne aflam în serviciul de patrulare, am fost surprinși sa vedem un copil nesupravegheat, pe o stradă din centrul municipiului Arad. Ținând cont de ora târzie, am oprit și am stat de vorba cu el. Am aflat ca are 13 ani. I-am spus că poate părinții lui sunt îngrijorați și ar fi mai bine să-i anunțăm„, spun  reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Oamenii legii spun că băiatul a explicat că părinții sunt plecați la muncă în străinătate și că este în grija bunicilor, care locuiesc în Șofronea.

„Adrian ne-a spus că părinții lui sunt plecați din țară, atunci am luat decizia de a-l duce la Centrul de Criză și Protecția Copilului, unde a primit consiliere de specialitate, iar după încheierea procedurilor ce se impun, va fi redat bunicilor, în a căror grijă este încredințat”, spun reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Adauga comentariu