Cu berea-n mână, pe terenul fostei fabrici Tricoul Roşu

Arădenii vor putea petrece câteva zile pe terenul fostei fabrici Tricolul Roşu unde se va organiza Oktoberfest. Anunțul a fost făcut vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea: „se face curăţenie pe terenul fostei fabrici Tricolul Roşu, unde se va organiza Oktoberfest. Sperăm ca spaţiul să fie recuperat cât mai repede şi folosit în interesul arădenilor”.

Oktoberfest se va desfăşura în perioada 10-13 octombrie 2019. Pe lângă firma din Braşov Bonima organizatori sunt Primăria (prin Centrul Municipal de Cultură) şi Consiliul Judeţean (prin Centrul Cultural Judeţean).

Programul artistic va cuprinde muzică specifică evenimentelor de genul târgurilor de bere.

„Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc! De ce? Pentru că mai este puțin timp până când vom rosti acest cuvânt tare și răspicat, cu o halbă de bere proaspătă și rece în mână pentru a da startul primei ediții Oktoberfest Arad pe terenul fostei fabrici Tricoul Roșu în perioada 10 - 13 octombrie” este anunțul postat pe Facebook de organizatori.

Adauga comentariu