CTP Arad are veşti bune, însă nu vă gândiţi că vor fi vagoane moderne sau că se ieftineşte biletul. Noutatea este legată de o aplicaţie!

Veste bună pentru arădenii care circulă cu tramvaiele. Nu, nu este vorba despre faptul că intră în circulaţie vagoane mai noi care iarna au căldură şi vara aer condiţionat sau că se ieftinesc biletele, ci despre faptul că toate călătoriile urbane şi suburbane de tramvai de acum se pot plăti prin internet banking cu ajutorul aplicaţiei “24Pay”, care se descarcă din Google Play sau Apple Store,

În google play, aplicaţia poate fi descarcată de pe link-ul urmator: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twentyfourpay

Se instalează pe telefon, se înregistreaza cardul bancar şi este suficient să pozezi un sticker ( codul QR ) din tramvai/autobuz. Se alege, apoi, Transport Public din lista derulantă (primul din lista) şi apoi un bilet. Biletul este valabil o oră din momentul emiterii.

Anunţul privind acest sistem a fost postat pe site-ul CTP Arad. 

Amintim că în mai toate tramvaiele din Arad iarna se îngheaţă de frig, iar vara călătorii şi vatmanii se topesc de cald. Iar în urmă cu câteva zile, călătorii s-au trezit că şi plouă într-un vagon. Salutăm faptul să se uşurează modul de achiziţionare al biletelor, însă dorim să vedem şi mijloace de transport în comun moderne. Măcar la nivelul tramvaielor Imperio.

Comentarii

Lavinia

25.03.2018 08:56

Buna ziua! Eu consider ca este mai bine cu bilet cumparat sau abonament.Asa este mai sigur decât sa îți dai datele personale și nu se știe cine poate avea acces la ele!

Adauga comentariu