Cruzime într-o localitate arădeană. O pisică a fost spânzurată de poarta unei case!

O pisică a fost găsită spânzurată de poarta unei case din localitatea arădeană Sânmartin, aparținătoare de comuna Macea.

O tânără care mergea luni dimineața spre școală a fotografiat animalul agățat de un cablu și a postat pe Facebook o fotografie însoțită de un mesaj critic la adresa făptașilor.

„Mă îndreptam spre stația de autobuz să merg la şcoală, ca oricare alt elev. Merg cât merg, şi trebuie să iau parte la aşa scenă.  Mi-e pur şi simplu groază şi milă. Cu ce fel de oameni trebuie să trăiesc eu, şi, mai ales, bietele animale în acest sat? Cu ce a greşit animalul ăsta încât să fie tratat în halul ăsta?

De ce nu se iau măsuri la acest act de cruelitate? Doresc ca să se ia măsuri şi să se amendeze aşa ceva. Presupun că merg camerele de supraveghere din sat.

Mă doare inima, deoarece putea să fie pisica mea. Niciun animal nu merită să fie tratat aşa, mai ales de nişte oameni nemiloşi, idioți, nepăsători, care dau dovada de a umbla fără creier pe aici”, a scris Silvia Burger.

Cirprian Otlăcan, primarul comunei Macea spune că a fost sesizat despre situați și a explicat că nu are ce face altceva decât să anunțe polițiștii. „Am auzit de acest gest de cruzime petrecut în localitatea Sânmartin. Noi nu putem lua măsuri, dar voi sesiza poliția, ei trebuie să facă cercetări și să găsească vinovatul”, ne spune primarul Ciprian Otlăcan.

Între timp, pisica a fost luată de pe poartă și îngropată.

Comentarii

Lupei Marcela

21.05.2018 20:38

Ii doresc persoanei care a facut asa ceva sa ajunga cat de curand la fel.Imbecilul dracului asta va spanzura si oameni ca precis este descreerat mintal

Patean Daniela

22.05.2018 09:07

   Ar trebui sa fie spanzurat cel ce a  ucis pisica.

Adauga comentariu