Crimă înfiorătoare! Un arădean i-a tăiat capul unui timișean cu drujba!

O crimă înfiorătoare s-a petrecut noaptea trecută în localitatea timișeană Sânandrei. Un arădean a intrat în casă peste un localnic și familia lui, i-a tăiat capul cu o drujbă, apoi a plecat. A fost reținut câteva minute mai târziu de o patrulă de polițiști.

„În jurul orei 4.30, un individ a început să taie cu drujba ușa unei case în care era un bărbat împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți. Îngroziți, adolescenții au fugit, iar băiatul cel mic, încercând să scape pe geamul din spate, și-a rupt piciorul. Criminalul l-a lovit pe bărbat și l-a atacat cu drujba, decapitându-l, după care a plecat. Plin de sânge pe haine și cu drujba în mână, individul a fost observat, la scurt timp, de o patrulă a Poliției. Între timp, vecinii îngroziți au sunat la 112„, scriu jurnaliștii de la pressalert.ro.

Autorul oribilei crime este un arădean, în vârstă de 32 de ani. Conflictul dintre agresor și victimă este unul mai vechi, pornit de la vânzarea unui autoturism.

UPDATE Între arădean și victimă ar fi existat un conflict mai vechi. Criminalul și-a recunoscut fapta și va fi cercetat pentru violare de domiciliu și omor. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că supărarea lui era legată de un autoturism pe care l-a cumpărat de la victimă cu 2000 de euro și nu era mulțumit de tranzacția făcută.

Sursa foto: pressalert.ro

Adauga comentariu