Crapă asfaltul, turnat în urmă cu o săptămână, pe drumul judeţean Arad-Curtici

Noi lucrări de mântuială au fost făcute la un drum judeţean din Arad. În urmă cu aproximativ o săptămână, pe DJ 792 C, au fost făcute lucrări de reparaţii şi întreţinere. Gropile au fost acoperite, însă la scurt timp asfaltul a început să crape.

Bogdan Tolan, un arădean care ciurculă pe acest drum a postat, pe reţeaua Facebook, mai multe fotografii care arată asfaltul care începe să se fărâmiţeze.  „Drum judeţean la intrare în Curtici lângă Lagermax asfaltat de o săptămână...”, este postarea arădeanului, însoţită de câteva fotografii.

 În acestea se poate observa faptul că lucrarea făcută în urmă cu o săptămână este una care arată bătaia de joc. O lucrarea făcută din banii arădenilor trebuie refăcută, la foarte puţin timp de la finalizare. Nu este singura situaţie în care drumurile judeţene arată sub orice critică şi în care lucrările proaspăt terminate încep să cedeze. De-a lungul timpului, asemenea anomalii au fost semnalate de arădenii care circulă pe diferite drumuri din judeţul nostru.

Din păcate, măsurile împotriva unor astfel de lucrări nu sunt luate de conducătorii Consiliului Judeţean Arad, instituţie care administrează drumul şi plăteşte din banii noştri ai tuturor.

Adauga comentariu