Cozmin Gușă crede că președinția PSD Arad va fi adjudecată de Dorel Căprar. „Susținerea lui Mihai Fifor e slabă, sub 10%”

Analistul politic Cozmin Gușă, reîntors în PSD de puțină vreme,  spune că deputatul Dorel Căprar își va adjudeca un nou mandat de președinte al PSD Arad și afirmă că senatorul Mihai Fifor, principalul contracandidat al lui Căprar, are șanse mici.

„Mihai Fifor nu a reușit, după părerea mea, din păcate, să își convingă nici măcar colegii de partid. Am fost acum două săptămâni la Arad și susținerea lui era destul de slabă. Sub 10% din organizație, cât am putut să măsor eu acolo, l-ar fi vrut ca lider și de aceea a renunțat la candidatură, dându-și seama că nu are susținere în organizație. Reluarea conferinței, deși a fost organizată statutar, a fost generată tocmai de prezența mediatică a lui Mihai Fifor, care a contestat niște alegeri pe care eu le-am verificat și mi s-au  părut statutare, dar ca să nu existe nicio urmă de dubiu, conducerea centrală a zis să fie repetate. Părerea mea e că rezultatul va fi același, nu cred că o să fie diferențe mari, dar e păcat că s-a creat agitație în organizația noastră, într-o perioadă în care ceilelați, din dreapta, fie sub bagheta lui Falcă, fie sub bagheta lui Coldea se organizează foarte bine”, a spus Cozmin Gușă.

Acesta mai susține că Florian Coldea a fost implicat în dosarul deputatului Dorel Căprar și că parlamentarul arădean nu este vinovat în dosarul deschis de DNA Timișoara.  

„Coldea a fost implicat în dosarul care i s-a prelucrat lui Dorel Căprar. Eu am studiat dosarul și Dorel Căprar nu este vinovat. A fost prezentat ca vinovat pentru a i se crea o problemă lui, dar mai ales organizației PSD Arad. Dacă ne uităm la probele din dosar, nu era cazul să se facă atâta tevatură, descinderi şi percheziţii în ceea ce îl priveşte pe preşedintele PSD Arad. Dacă procurorul ar fi făcut câteva cercetări înainte, nu s-ar fi ajuns la aşa ceva. Am certitudini că a fost implicat Coldea în acest dosar care i s-a făcut lui Dorel Căprar, care o să vedeți se va finaliza cu achitarea  lui Căprar”, mai spune Cozmin Gușă.  

Alegerile pentru președinția PSD Arad vor avea loc sâmbătă, 22 februarie.   

Adauga comentariu