Covoare asfaltice pe mai multe drumuri din judeţul Arad. Localnicii, bucuroşi că au început lucrările!

Normalitatea pentru unii a devenit motiv de bucurie pentru alţii. Ne referim la drumurile din judeţul Arad, care au devenit cu timpul împracticabile.

Pentru o parte din ele s-au găsit fonduri, iar lucrările de modernizare sunt în toi. Vorbim de drumurile Beliu – Archiş şi Cărand – Prunişor. Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad a fost pe teren să verifice stadiul lucrărilor.

Fiecare tronson de drum are o lungime de puţin peste 5 kilometri. Lucrările sunt în grafic şi par să evolueze bine, ne dorim să fie gata până cel târziu la toamnă. Aceste drumuri fac parte din proiectul nostru de realizare a unor covoare asfaltice. În zonă, am finalizat deja Beliu – Hăşmaş, un tronson de 7 kilometri. În perioada următoare, voi fi prezent pe teren, pentru că avem multe şantiere în lucru şi aşteptăm în continuare să putem începe alte lucrări. Este important ca toţi cei implicaţi, administraţie, constructori, să fie mobilizaţi pentru a finaliza investiţiile în condiţii bune. Proiectul de realizare a covoarelor asfaltice presupune refacerea a 40 de kilometri de drum, în afară de cele trei tronsoane menţionate vom reface Sebiş – Buteni, Chisindia, DJ 792 – Mocrea, Hodiş – Bârsa, Socodor – Grăniceri, Iratoş – Dorobanţi, Pecica – Pasaj A1”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA.

Primarii din zonă şi cetăţenii sunt bucuroşi deoarece sunt drumuri destul de circulate. Nu există familie în zonă care să nu aibă maşină. Toţi îşi doresc şosele fără gropi. „Unele drumuri nu au fost modernizate de ani de zile abia se circula pe ele”, spune unul dintre localnici.

 

Adauga comentariu