Cosmina Păsărin va fi moderatoarea celui mai mare eveniment de modă din Arad

Aradul va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente de modă Hello Style. Astfel, sâmbătă 23 Martie, vor fi prezentate creațiile originale ale celor mai reprezentativi 10 designeri din Arad şi Timișoara! Evenimentul va avea două secțiuni.

Prima este expunerea creațiilor în intervalul orar 11.00-16.00 la Vila Carol, pe strada Unirii Nr.18. În cadrul expoziţiei ne vom bucura de un workshop de estestică, susţinut de o firmă parteneră din Ungaria. Nu vor lipsi premii şi surprize! Accesul  este liber. Iar a doua: Fashion Show la Sala Ferdinand din incinta Primăriei Arad la ora 19.00. Moderator Cosmina Păsărin!

Multe din colecțiile designerilor prezenți la eveniment s-au regăsit și pe podiumurile internaționale! Dress Code: Fashion

Organizatorii spun că accesul în Sala Ferdinand se va face în intervalul orar 17.30-18.30. După ora 18.30 accesul va fi interzis, iar numărul de locuri limitat. Participarea se face doar pe bază de invitație, iar  biletul este valabil şi pentru After Party-ul  de la Vila Carol!.

Adauga comentariu