Coregraful Florin Mariş, un nou proiect la TV Arad: „Îngeri fără aripi”. O emisiune de divertisment social, filmată într-un platou de poveste!

Un nou proiect al coregrafului Florin Mariş, la Televiziunea Arad, demarează, duminică, de la ora 17. Este vorba despre „Îngeri fără aripi,” o emisiune de divertisment social, filmată într-un platou de poveste. În prima ediţie, veţi afla povestea Carinei Gărdău, care, din păcate, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, la doar 3 ani.

 Florin Mariş va discuta despre drama familiilor care pierd un copil, cu psihologul Zagorka Milencovici şi părintele Flavius Lazăr. Vom cunoaşte o tânără talentată,  Ilinca Sârbu, elevă la Colegiul de arte ” Sabin Drăgoi,  pasionată de vioară”.

În platou va veni un cunoscut antrenor, dar şi manager de succes, Ruben Stoia, care va vorbi despre lumea sportului cu mănuşi, dar şi despre acţiunea caritabilă pe care a iniţiat-o pentru a-l sprijini pe Florin Muresan, un campion rămas paralizat.

Alături de Florin Mariş sunt asistenta sa, Ioana Hotăran, Miss Top Model of the World România, dar şi jurnalista Izabela Vekas, de această dată în calitate de producător al emisiunii.

Duminică, pe 19 decembrie, se dă startul noii emisiuni,”Îngeri fără aripi,” cu Florin Mariş ! De la ora 17, la Televiziunea Arad!

Emisiunea va putea fi vizionată în fiecare duminica de la aceeaşi oră. Invitaţii sunt şi ei pe măsură, iar poveştile sunt unele impresionante.   

 

Adauga comentariu