Copiii voştri ne deranjează!

M-am tot gândit să scriu sau nu aceste rânduri dar mai multe întâmplări mă fac să mă revolt puţin. Poate veţi spune că este normal că mă revolt pentru că sunt mamă, dar gustul amar îl am ca om. Mă aflam pe un aeroport din ţară alături de alte sute de persoane, printre care foarte multe familii cu copii. Se auzeau zumzete, se alerga cu paşi mărunţi în sala de aşteptare, într-adevar îţi făcea impresia că te afli într-o grădiniţă, dar era foarte plăcut să vezi cum ghemotocii mici se află printre picioarele tale.

Mirarea mea a fost sau mă rog mai bine spus revolta, căci nu mă mai miră nimic, în momentul în care câteva cupluri, neştiind că şi eu sunt cu copil, deoarece fiul meu era undeva în zona geamului cu tatăl pentru a vedea avionale de pe pistă, s-au panicat că ce vor face în concediu (eram toţi şi aşteptam avionul spre Antalya) dacă aceste familii cu copii vor fi cazate lângă ei.

„Ce concediu vom mai avea noi?! Cum ne odihnim, dacă sunt lângă camera noastră. Sună la agenţie de vezi de sunt copii lângă noi”. Deci copiii aveau lepră şi adulţii trebuiau să intre în panică să nu cumva să se „îmbolnăvească”.

În primul rând toţi am fost împărţiţi în zeci de autocare şi hoteluri, deci probabilitatea să ai copii în stânga, dreapta, deasupra şi dedesubtul camerei tale este una mică, plus de asta resorturile sunt aşa de mari că dacă vrei poţi sta retras undeva să ai linişte, nu trebuie să frecventezi zonele pentru copii. Dar aşa e românul, găseşte el mereu ceva de comentat, spun românul deoarece ajunşi în resortul nostru, clar am întâlnit multe familii cu copii, dar mai mult din alte ţări.

Nu am observat să fie nimeni derajnat, mai ales că fiecare alegea ce activitate dorea. Cu toate astea în fiecare seară de la ora 21.00 era minidisco unde era plin de copiii. Ei nu au ură, s-au prins de mână chiar dacă vorbeau alte limbi şi se uitau fiecare cu mândrie spre părinţii sau bunicii lor. Lucrul care m-a suprins a fost că multe cupluri fără copii prefereau seara să vină la această minidisco. Ştiţi de ce? Tocmai pentru a vedea zâmbete şi bucurie de copii. Ei oare nu sunt tot oameni ca noi românii, pe ei nu-i deranjează zarva copiilor? Întreb doar!

Comentarii

Doru

11.06.2018 00:56

      Am călătorit mult, am fost prin multe resorturi si niciodată n-am fost deranjat de copii. Dimpotrivă, copiii au fost cei care au dat culoare locului.Sunt adorabili, spre deosebire de adulti care, de multe ori sunt deplorabili!

Adauga comentariu