Consiliul Județean Arad, pus la plată după ce o tânără și-a distrus mașina într-o groapă dintr-un drum județean!

O tânără avocată din Oradea a dat în judecată Consiliul Județean Arad, după ce și-a deteriorat autoturismul din cauza drumului plin de gropi.

În urmă cu doi ani de zile, avocata Denisa Dușescu se îndrepta spre Arad, pe Drumul Județean 792 A, iar în zona localității Chișlaca, aparținătoare de comuna Craiva, și-a deteriorat autoturismul. A intrat într-o groapă ce se întindea pe întreaga lățime a drumului. În urma incidentului rutier, s-a spart parbrizul mașinii, capacul uneia din roți și s-a distrus janta. Femeia a dat în judecată administratorul drumului, în speță Consiliul Județean Arad. După doi ani de procese, instanța  a decis că CJA trebuie să-i plătească femeii pagubele, dar și dobânda aferentă cheltuielilor făcute.

„Potrivit deciziţiei Curţii de Apel Oradea, pronunţată în această toamnă, pe 17 septembrie, instanţa a considerat că „persoana responsabilă pentru cauzarea prejudiciului este administratorul drumului, întrucât acesta nu a luat măsurile necesare pentru repararea carosabilului  preîntâmpinarea apariţiei unor astfel de evenimente", scriu jurnaliștii de la adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Adauga comentariu