Consilierul judeţean Vasile Ciceac, fost primar al Nădlacului, trimis în judecată

Consilierul judeţean Vasile Ciceac (PNL), fost primar al oraşului Nădlac, a fost trmis în judecată! Acesta este acuzat de tăiere ilegală de arbori, furt de material lemnos şi abuz în serviciu.

În cursul anului 2016, poliţiştii şi procurorii au descins la Nădlac, au ridicat documente şi au decis reţinerea lui Ciceac. Ulterior, acesta a fost pus sub control judiciar.   

„Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că, începând cu toamna anului 2015 până în cursul lunii martie 2016, au fost tăiaţi un număr de 82 de arbori din Parcul Mare al Orașului Nădlac denumit «Pădurice», teren ce aparţine domeniului public al oraşului Nădlac, de către mai multe persoane, cu aprobarea primarului oraşului Nădlac, inculpatul Ciceac Vasile, fără a exista o hotărâre a Consiliului Local în acest sens, fără a deţine autorizaţie de exploatare şi fără ca aceşti arbori să fi fost anterior inventariaţi şi marcaţi cu dispozitive speciale de către personalul silvic autorizat”, spuneau reprezentanţii Parchetului, în urmă cu patru ani.

Adauga comentariu