Conducerea CJA, criticată de un primar PNL: “Drumul judeţean e praf, dar se alocă bani pentru balta de la Ghioroc”

Conducerea Consiliului Judeţean Arad este criticată, din pricina stării drumurilor judeţene din toate părţile.

Chiar şi din interiorul PNL, partid care conduce această instituţie. Marian Toader, primarul comunei Zăbrani, prin care trece Drumul Judeţean 691 (Lipova-Zăbrani-limită cu judeţul Timiş), a avut o ieşire critică la adresa preşedintelui Iustin Cionca. Acesta din urmă este acuzat de faptul că nu este preocupat de starea drumurilor judeţene şi că alocă fonduri pentru balta de la Ghioroc.

De asemenea, primarul din Zăbrani este revoltat pe minciuna conducerii CJA, cea care spune că drumurile sunt proaste din pricina banilor tăiaţi de guvernarea PSD.

„Dragi prieteni, privesc și eu cu consternare la declarațiile recente ale președintelui CJ. Arad Iustin Cionca și, nu pot rămâne indiferent atât fată de modul ironic in care sunt tratați participanții la trafic pe DJ 691 ( Lipova-Zăbrani-Limita de județ Timiș), cât și la nesimțirea afișată față de toți locuitorii acestei zone, atunci când face analiza stării deplorabile a drumului judetean mai sus menționat! Întrebarea care se pune este, dacă acele "cratere" sunt doar din iarna asta de când au furat PSD-istii banii si i-au mutat la Teleorman? Suntem o rușine! De zece ani fac lobby pe lângă CJ. Arad, în speranța că cineva o să audă! Dar prioritar, pe agenda președintelui CJ. Arad este balta de la Ghioroc pentru care au fost alocați în ultimii doi ani, nu mai puțin de 2,2 milioane lei! Iar cu aroganța-i caracteristică, ne mai ia și la mișto! Rușine!”, a scris Marian Toader, pe reţeaua Facebook.

Adauga comentariu