Concurs de glume, în urma accidentului provocat de mașina lui Falcă. „Bâlicea, sau cum îl cheamă, se jură că el e încă la volan”

Incidentul rutier, petrecut joi la orele amiezii, în care a fost implicat autoturismul primarului Gheorghe Falcă – a dat naștere unor glume. Arădenii s-au întrecut în poante, pe care le-au postat pe rețelele sociale. Ziar de Arad a cules câteva dintre acestea și vi le prezintă.

Călin Păscuțiu a lansat întrebarea: „Cine nu a fost la volan? Întreb pentru niște contribuabili apți de vot”. Unul din răspunsuri a fost de-a dreptul savuros și a venit de la Arpi Nistor:  „Întreaga organizație PNL Arad + membrii administrației locale se jură că ei au fost la volan, nu EL!”

Tot Călin Pascuțiu a mai „servit” una tare: „Bâlicea (n.r. Sergiu Bîlcea), sau cum îl cheamă, se jură că el e încă la volan”.

Cazimir Formanek: „Din aceeași cauză a făcut și din Arad - Brad...a uitat să tragă frâna de mână...”.

Zifceac Milan Florin: „S-a îmbătat mașina și a luat-o de capul ei”.

Norbert Balaban: „ A spart Fifor mașina și a scos-o din viteză, e clar ca bună ziua”.

Nici polițiștii locali arădeni nu au scăpat de umorul arădenilor. „Conform unor surse, Poliția Locală a amendat indicatorul de circulație, iar directorul CTP va fi demis pentru că a pus stația de traNvai în calea mașinii lui Doc”, e comentariul unui alt arădean.

Sursa foto: Rusu Dehelean Teodora

 

Adauga comentariu