Colinde, emoţii, cadouri şi mulţi copii, la Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad

Cu emoţii, nerăbdători, dar cu colindul învăţat, copiii Centrului de zi „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad, au vizitat Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad. Acolo au fost aşteptaţi cu multe bunătăţi. Este al patrulea an în care lector univ. dr. Alina Breaz organizează pentru ei un astfel de eveniment. Gazde au mai fost prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV Arad, decanul facultății de asistență socială prof. univ. dr. Alina Roman și studenții. La eveniment au participat şi o parte dintre sponsori, dar şi directorul DAS, Oana Pârvulescu. Nu a lipsit nici Celia care în ultima perioadă participă la acţiunile de caritate organizate de universitate. Aceasta a cântat alături de copii şi un colind.

„O cunosc pe Alina de câţiva ani şi ştiu că se implică şi mă bucur din suflet că prin ea reuşesc şi eu să îmi fac prezenţa din când în când şi odată cu asta să văd cât de greu trăiesc unii oameni. Aşa realizăm cât de binecuvântaţi suntem în viaţă şi realizăm că trebuie să mai oferim pentru că doar trăind câteva secunde viaţa lor, punându-ne în locul lor abia atunci ne dăm seama care ne este rolul în lumea asta”, a declarat Celia.

Lectorul univ. dr. Alina Breaz a avut grijă ca totul să se desfăşoare perfect, iar micuţii să îl întâlnească pe Moş Crăciun cu bucurie.

„Ne pregătim să întâmpinăm o sută de copii atât de la Centrul Curcubeu, cât şi de la Asociaţia Oaza. Am avut foarte multe persoane care au dorit să ne sprijine, dar care rămân sub protecţia anonimatului”, a declarat lectorul univ. dr. Alina Breaz.

Directorul DAS, Oana Pârvulescu, le-a mulţumit cadrelor didactice şi studenţilor care au făcut posibilă întâlnirea celor mici cu moşul.

După ce copiii au colindat şi au spus poezii au primit daruri de la Moş Crăciun, iar apoi au fost serviţi cu dulciuri, fructe şi suc.

Adauga comentariu