Clubul din Arad care oferă copiilor posibilitatea la mişcare zilnică. Învăţarea se face prin joacă, mâncarea este una sănătoasă, iar sportul nelipsit!

Un club din Arad oferă copiilor înscrişi posibilitatea de a desfăşura diverse activităţi sportive. Astfel, într-o locație de vis, unde copiii au spațiu pentru joacă, managerul clubului, Anca Șipoș, le propune activități sportive în fiecare zi coordonate de antrenorul Casian Maghici, gimnasta Olivia Cîmpian şi antrenor Melisa Mocan (dans sportiv).

„Consider că este necesar să aducem în faţa copiilor adevărate modele, embleme ale sportului și sunt convinsă că părinții care au înțeles cât este de importantă socializarea, interacțiunea copiilor cu profesori, învăţători, antrenori vor avea de câștigat pe termen lung”, a declarat Anca.

Activităţile sunt mult mai numeroase acum, mai ales că elevii nu merg la şcoală şi îşi petrec toată ziua la club.

„În contextul actual când copiii au rămas acasă, încercăm să impunem un program educaţional zilnic pentru sănătatea fizică și mentală a membrilor clubului nostru. Am reușit să îi avem pe părinții copiilor noștri parteneri educaționali și facem tot efortul pentru viitorul copiilor. «Învățam jucându-ne, mâncam sănătos și facem mișcare în fiecare zi». Reușim acest lucru pentru că avem infrastructura necesară, baza materială, resursa umană de excepție! Sloganul nostru: «Totul pentru copiii noștri!»”, mai adaugă  Anca Șipoș.

Clubul Junior Arad-School by Anca va fi deschis pe întreaga perioadă a anului, înclusiv pe timpul verii. O parte dintre activităţi pot fi urmărite pe pagina de Facebook  Anca Patricia Şipoş

Adauga comentariu