CJA a făcut jocurile pentru un PNL-ist din Alba acuzat de plagiat! El este noul director al Complexului Muzeal Arad

Ioan Constantin Inel este noul director al Complexului Muzeal Arad, instituție subordonată Consiliului Județean Arad. La rândul lui, CJA este subordonat PNL Arad și intereselor acestei formațiuni politice.

Noul director al Complexului Muzeal Arad a câștigat un concurs care-i venea precum o mănușă. Pe lângă cerințele obișnuite, în anunțul de organizare a examenului s-a solicitat o vechime în conducerea unor instituții de cultură de minim cinci ani. Așa că jocurile au dus la participarea unui singur candidat: Ioan Constantin Inel, membru al fostului PDL Alba iar mai apoi al PNL Alba.

Ioan Constantin Inel este directorul general adjunct al Muzeului Unirii din Alba-Iulia, și de la 1 august își va începe munca la Muzeul Arad.

Faptul că atât la Arad, cât și la Alba, PNL taie și spânzură, iar frăția dintre primarii Gheorghe Falcă și Mircea Hava este de notorietate, demonstrează filiera prin care Ioan Constantin Inel a ajuns director la Arad.

Este mai mult decât ciudat că niciun arădean nu s-a înscris la acest concurs, după retragerea lui Petre Hugel, fostul director al Muzeului din Arad.

Noul director, acuzat de plagiat

Viitorul director, Ioan Constantin Inel, a fost acuzat de plagiat, în urmă cu câțiva ani. Site-ul www.plagiate.ro, administrat de Grupul pentru Reformă și Alternativă Universitară (GRAUR ) a adăugat pe lista operelor şi autorilor suspectaţi de plagiat un articol semnat de Constantin Inel, precum şi opera originală.

Conducerea Consiliului Județean Arad, cea care a dat girul acestei numiri, că de concurs putem discuta doar la modul teoretic, arată că nu este cu nimic mai bună decât cei pe care-i acuză de numiri politice în diferite funcții publice.

Adauga comentariu