Circul de la Tîrnova, un nou episod. Conducerea PNL Arad a exclus trei consilieri locali care proveneau din vechiul PDL

Scandalul din interiorul Consiliului Local Tîrnova continuă cu un nou episod. Trei aleși locali, membri ai PNL dar proveniți din vechiul PDL, au fost exclusși din partid și urmează să fie în locuiți în legislativul local.

„ În urma ședinței BPJ Arad al PNL care a avut loc în 19.12.2018, și-au pierdut calitatea de membri ai Partidului Național Liberal următorii: Pelea Ioan Daniel, Preda Gheorghe, Mircea Paul Cătălin. Pe cale de consecință nu mai dețin calitatea de consilieri locali PNL si nici nu mai reprezintă Consiliul Local Tîrnova în relația cu cetățenii. În urma acestui demers proiectele comunei vor fi reluate după ce se va depune jurământul de către consilierii supleanți”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Florin Fracașiu, primarul liberal al comunei Tîrnova, spune că procedura de vacantare a locurilor rămase libere va fi făcută de Prefectura Arad, printr-un ordin.

„Partidul va transmite Prefecturii decizia luată, iar mai apoi se va da un ordin de prefect poentru vacantare. Mai apoi, secretarul comunei va solicita partidului numele membrilor supleanți de pe listă și în prima ședință ordinară aceștia vor depune jurământul Întreaga procedură va dura 40 de zile”, spune Florin Facașiu.

 

Adauga comentariu