Circ în USR, după ce mai mulți candidați, printre care și arădeanul Vlad Botoș, au fost propulsați în fruntea listei pentru europarlamentare!

Prezența liderului USR Arad, Vlad Botoș, pe locul patru al listei pentru alegerile europarlamentare este puternic contestată de mai mulți membri ai partidului.

După ce săptămâna trecută USR anunța că a fost definitivată lista candidaților pentru alegerile din luna mai a anului viitor, mai multe voci au acuzat manipularea votului.

Printre cei contestați se numără și președintele USR Arad, Vlad Botoș. Acestuia îi este contestată calitatea de om nou în politică, principiu după care USR susține că vrea să se ghideze.

„USR stă pe un butoi cu pulbere, din cauza modului în care au fost selectați candidații pentru alegerile europarlamentare. Conform unor stenograme de pe grupurile interne ale USR, întreg scandalul a plecat de la alegerea candidaților, liderii de la centru fiind acuzați că au manipulat votul.  Laurențiu Dumitru, candidat înscris în cursa internă pentru un loc la europarlamentare, și-a anunțat demisia din USR și acuză manipularea voturilor”, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

Vlad Botoș este acuzat că a mai trecut pe la alte trei partide înainte de a se înscrie în USR.

Conform senatorului USR Arad, Adrian Wiener, în filiala arădeană nu există probleme. „Au fost doi candidați nemulțumiți de poziția obținută. Unul s-a retras din partid. Nu avem probleme la Arad, nimeni nu contestă acel vot. A fost dat de toți membrii partidului, peste 5.000, iar acesta a fost rezultatul”, ne-a declarat Adrian Wiener.

Adauga comentariu