Cinci arădence expun la Milano

PassepARTout Unconventional Gallery a organizat, în urmă cu câteva zile, deschiderea expoziției “ARTE & VIRTUS pentru a învinge COVID 19” la UNAHOTELS Milano, Italia.

Evenimentul născut online în timpul închiderii, a văzut participarea a aproximativ patru sute de artiști internaționali care au concurat gratuit la concurs. În urma voturilor trimise online, 160 de artiști au câstigat, astfel că lucrările lor  au fost expuse pe simeze.

La acest eveniment de amploare au participat și cinci artiste din Arad: Lăcrimioara Boran - Titlul lucrarii " Young girl", Aneta Beatrice Filip  -  Titlul lucrarii"  Visând la o lume mai bună", Georgeta Monica Tornean - Titlul lucrarii "Oriental, Simona Liliana Suciu  - "Alegria" - Locul 3 în concurs și a fost ales de comisia galeriei PassepArtout Unconventional, Dorothea Căilean - Titlu COVID I.

Intrarea este liberă între orele 10:00 – 21:00 pe adresa Via Keplero 12- Pero. Expoziția poate fi vizitată până la finalul lunii octombrie. Aneta Beatrice Filip spune că mulțumețte artistei Danielei Mayer care le-a anunțat despre organizarea acestui eveniment.

 

 

Adauga comentariu