Chef Raul Vidican vă trimite mâncarea la pachet. Nu lipsesc: lasagna, sarmalele şi preparatele tradiţionale de Paşte

Arădenii găsesc soluţii pentru a trece peste perioadă de criză reinventându-se. De exemplu, chef Raul Vidican, tânărul care a lucrat ani de zile în Germania şi care apoi a început să gătească în restaurante cunoscute din Arad, găteşte acum pentru cei aflaţi la domiciliu.

„Suntem o firmă nouă de catering și mâncare semipreparată. Chef Raul Vidican găteste pentru voi mâncare proaspătă cu produse locale. Din luna iunie avem posibilitatea să livrăm zilnic în jur de 50 de meniuri. Momentan livrăm doar produse semipreparate pentru a ne asigura că livram produsele în condiții cât mai bune”, au declarat cei care se ocupă de firma de catering.

Raul Vidican spune că a început cu lasagna care are un succes foarte mare. „Ne bucură foarte mult feedbackul primit de la clienții mulțumiți”, spune Raul.

În urmă cu câteva zile acesta a scris un mesaj pe pagina de Facebook în care spune că îi este dor de bucătăria restaurantului.

„Îmi este foarte dor sa gătesc, să intru în bucătărie, să pun tunica pe mine, șortul, să iau cuțitul în mână și sa încep sa gătesc.

Îmi este tare dor să vorbesc despre mâncare mea, despre ce vreau să îi transmit clientului.

Îmi este dor să simt senzația care o ai în timpul serviciului.

Îmi este dor sa spăl o bucătărie întreagă, să fac curat și ordine în cămara și în camera frigorifică.

Pentru mine gătitul și bucătăria sunt viaţa mea, doar că scriu aceste rânduri mă cuprinde o emoție, să devin tot mai bun, să fac tot mai bine. Abia aștept să ne reîntâlnim din nou să fiu în bucătărie și voi în restaurant, să vă gătesc”.

Cât timp este situaţia de urgenţă şi restaurantele sunt închise, Raul Vidican poate fi găsit pentru comenzi „La pachet”, la numărul de telefon: 0751988273 sau pe pagina de Facebook Raul Vidican.

 

 

 

Adauga comentariu