Centrele de recuperare din Arad şi-au reluat activitatea. Şedințele de terapie se desfășoară doar cu câte un pacient

Copiii și adulții din Arad care au nevoie de servicii integrate de recuperare psiho-neuro-motorie pot vizita centrele cu acest specific. Unul dintre ele este Centrul de Recuperare Davima Clinic (str Dâmboviței nr. 41) unde s-a reluat activitatea.

Echipa de specialiști este compusă din medici de recuperare medicală, medic  ortoped pediatric, medic psihiatru pediatric, medic neurolog, fizio-kinetoterapeuţi, logopezi, psihoterapeuţi și maseuri de relaxare şi recuperare medicală.

De asemenea, se fac terapii de recuperare începând de la bebeluși. Este singurul centru în Arad unde se face Terapia CranioSacrală. La clinică sunt medicii: Butiu Corina - Medic de recuperare, specializat în Terapia Vojta  și cu competente homeopatice; Henry Osakwe - medic ortoped pediatric; Parvu Anca - medic psihiatru pediatric (din Timișoara). Cei care doresc informaţii suplimentare pot suna la 0770.891.600 dau trimite E-mail : office@davimaclinic.ro

„Punem accent deosebit pe protecția și siguranță pacienților noștri, motiv pentru care cabinetele sunt dezinfectate cu lampa cu UV și aerisite după fiecare pacient. Folosim măști medicale, mănuși substanțe dezinfectante. Ședințele de terapie se desfășoară doar cu câte un pacient”, spun reprezentanţii Centrului de Recuperare Davima Clinic.

 

 

 

Adauga comentariu