Cele mai sexy femei din politica arădeană. PNL bate PSD-ul la „fundul gol”

Ziardearad.ro a alcătuit un top al celor mai sexy femei din politica arădeană. Ne referim la persoane care ocupă diferite funcţii şi sunt reprezentative pentru formaţiunile din care fac parte.

Am ales cinci femei din politica arădeană. Topul este dominat de liberali, formaţiune care surclasează PSD-ul local la acest capitol.

Am folosit termenul „la fundul gol” la modul figurat, în sensul de victorie clară a PNL în faţa social-democraţilor, nu speraţi că veţi găsi, în acest material, fotografii cu fese.

Din cele cinci femei care alcătuiesc acest top, patru provin de la PNL, una de la PSD.

Clasamentul este deschis de Patricia Dinga, consilier municipal PNL. Acesta a intrat în CLM Arad în vara anului 2017, atunci când din legislativul local s-a retras Adrian Barbeş.

Locul doi este ocupat tot de o liberală. Adina Dumitrean este tot consilier municipal. Adina lucrează în sistemul educaţional.

Ingrid Iordache este singura PSD-istă din acest top. Este preşedinte organizaţiei de tineret a filialei arădene a social-democraţilor.

Locul patru este deţinut de Mariana Cismaşiu, consilier municipal al PNL Arad. Este consilier municipal de zece ani.

Locul cinci în acest clasament este ocupat de Simona Stan. Liberala este consilier judeţean. A deţinut pentru o scurtă perioadă şi funcţia de vicepreşedinte al CJ Arad.

Comentarii

Top

16.08.2018 12:39

Cred ca Ingrid Iordache si mai ales Simona Stan nu au ce cauta in acest top. Ingrid e tanara, dar pana la sexi... mai e drum. Iar pe Simona Stan, daca ati fi vazut-o in realitate, v-ati fi dat seama ca nu are ce cauta in niciun top. Poate doar in cel al femeilor consumate prematur. Pe Mariana Cismasiu as fi trecut-o pe locul doi, nu pe patru, iar pe Adina Dumitran, pe trei. Ma bucur ca ati avut decenta sa nu o includeti in acest top pe Geanina Pistru. :)) Cand veti face un top al purcelelor, ea ar fi pe primul loc.

Adauga comentariu