Cele mai importante trenduri de primăvară-vară. Modelul Gabriela Panduru ne vorbește despre accesorii, pene și paiete

Modelul arădean Gabriela Panduru sugerează doamnelor cele mai calde  noi tendințe ale sezonului primăvară-vară 2018. Gabriela este convinsă că  primăvara este unul din cel mai așteptat și apreciat sezon de femei, după  o iarnă îndelungată.

“Doamnele sunt pregătite să îmbrace cele mai noi trenduri și să ne încânte prin prezența lor seducatoare. Chiar dacă personal nu sunt ghidată de trenduri întodeaună le aștept cu nerăbdare și le încorporez în ținutele mele. Unele dintre cele mai noi trenduri pe care le găsesc  extraordinare sunt :

1. Hainele și acessorile din plastic

Un trend pe care îl ador, pe care putem să îl purtăm în variate combinații. Conferă o lejeritate și unicitate a întregului look. Îndrăznește să le folosești pentru o seară la un restaurant, o petrecere sau chiar la birou!! (Chanel, Balmain)

2.Penele

Este greu să nu îndrăgești  penele. Cu  ajutorul lor poți  face o creație greu de uitat, mix de delicatețe și de opulență care readuce eleganța Hollywoodului și care îți oferă un look feminin.  ( Prada ,Ralph and Russo )

3.Logo Mania

Logourile sant peste tot în acest sezon  chiar și la brandurile care până acum nu le adoptau de loc în printuri largi.  Cu cât sunt mai mari cu atât mai apreciate . (Gucci,Versace)

4.Stilul Punk

Stil îndrazneț și nonconformist punk vine să susțină personalitățile foarte puternice și rebele. ( Prada ,Balenciaga)

5.Strălucire, paiete

Puțină strălucure este binevenită întodeauna, însă în acest sezon sunt acceptate din plin. Paietele vor fura toate privirile celor din jur și îți vor oferi acel look glamoros pe care orice femeie îl dorește! (Valentino ,Alexandra Popescu -York ) 

Gabriela Panduru spune că indiferent de trendurile sezonului este important ca acestea să complimenteze personalitatea și silueta doamnelor.

‘Ce poate fi mai plăcut decât cineva care poartă haine cu atitudinea potrivită”, încheie arădeanca.

Arădeanca Gabriela Panduru a devenit o prezenţă cunoscută pe covorul roşu al prezentărilor de modă din New York atât ca model cât şi coordonator de modă sau director creativ fiind mereu o prezenţă impunătoare şi remarcată.

Sura FOTO: NY Post,Vogue 

Adauga comentariu