Ce i-a scris o tânără din Arad soţului plecat în Afganistan

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad au făcut publică o scrisoare transmisă de către o tânără soţului care era plecat în Afganistan. Scrisoarea este redactată de mână şi este folosit chiar stiloul pe care soţul i l-a dăruit înainte să plece.

„Bună. Sunt Andreea și sunt o soție mândră. Soțul meu este jandarm și vreau să împărtășesc cu voi câteva rânduri pe care i le-am scris în momentele cele mai grele...momentele în care a fost plecat în Afganistan și în care am fost departe unul de celălalt. Departe doar fizic, pentru că el a fost permanent cu mine și i-am simțit sprijinul.

Deși aveam atâtea posibilități tehnice de a-i vorbi atunci când ne vedeam pe skype, niciodată nu puteam să-mi dezvălui dorul mistuitor, așa că i-am scris o scrisoare cu stiloul dăruit de el, chiar înainte să plece în misiune. Soțiile de militari mă vor întelege și sper că și ceilalți”, este mesajul soţiei.

Plt.adj, Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Arad spune că: „Așa începe scrisoarea trimisă de Andreea, soția colegului nostru, plutonier adjutant Pașca Dorin, care anul trecut a desfășurat o misiune în Afganistan. 26 ianuarie - Ziua Internațională a Soțului”.

Dragul meu,

E linişte, atât de linişte în jur doar ticăitul ceasului îmi aminteşte să respir. Şi lacrimile s-au uscat de atâta plâns.

Oare cât a trecut, oare cât va mai fi?? Ai plecat şi pijamaua ta e acolo unde ai lăsat-o. O mai miros din când în când să simt că eşti lângă mine în patul gol şi rece.....

Redăm mai jos fotografia cu scrisoarea:

Adauga comentariu