Ce facem noi? Vă spun....

De multe ori aud întrebarea dar ce faceți voi ca jurnaliști? E meserie grea asta? Vin întrebări de genul, ca și când noi, jurnalisții am sta toată ziua în „papucii statului” și am aștepta să treacă orele de muncă. Nu este așa! Noi lucrăm mereu, nu există program, un jurnalist este mereu la datorie.

Noi rezolvăm foarte multe probleme ale acestei țări, ale oamenilor, schimbăm destine și chiar salvăm vieți. Suntem la tastatură pentru voi.

Cititorii mei știu că și seara la ora 23,00, dacă mă sună sau îmi relatează ceva pe pagina de socializare, eu iau atitudine, las copil, casă, tot și mă ocup de problemă. La fel fac mai toți colegii mei. Noi nu avem zi liberă, nu avem sărbători ca tot omul și când mergem cu familia undeva tot „scoatem” de o știre.

Ziar de Arad este pe piața media din Arad din februarie 2018 și de atunci am reușit, cu ajutorul articolelor publicate, să salvăm vieți, să reunim familii, să rezolvăm diferite aspecte din oraș, să vă informăm la timp și lista poate continua. La noi nu seamănă o zi cu alta și suntem mereu cu un pas înaintea tuturor. Este o meserie frumoasă, foarte interesantă și nu oricine o poate practica.

Satisfacția noastră este mulțumirea voastră când, prin ceea ce am scris, vă facem un bine, vouă dragi cititori și comunității. Noi, jurnaliștii, lăsam în urma noastră multe treburi puse la punct și dacă noi nu am fi voi cum ați fi informați? Imaginați-vă cum ar fi fără noi. Sunteți cu ochii pe mijloacele de comunicare media atunci când în oraș sau în țară se întâmplă ceva. Suntem importați, să știți! Atât eu cât și colegii de la celalte publicații. În concluzie, stați câteva momente și gândiți-vă că noi cei din presă ne dedicăm viața vouă pentru că de voi scriem și pe voi vă informăm. Uneori vă călcăm pe bătături, știm, dar așa reușim să îndreptăm lucrurile. Facem meseria cu drag și vă spun, este una unică. 

Adauga comentariu