Căţel cu un singur ochi, pierdut pe malul Mureşului. Proprietarea a fost amendată, întrucât a lipit prin oraş poze cu patrupedul

O arădeancă şi-a pierdut căţelul, în urmă cu aproximativ o săptămână, în zona bisericii Maranata, pe malul Mureşului. De atunci încearcă disperată să îşi găsească animalul de companie. A dat anunţuri, a lipit afişe în diferite locuri din municipiul Arad, însă fără rezultate.

„Pierdut câine mascul, castrat, de talie mică, are un singur ochi, răspunde la numele de Mailo, este speriat, dar prietenos. S-a pierdut sâmbătă, 7 iulie, seara, în zona malul Mureșului/Maranata. Tel: 0743434298”, spune proprietara în anunţ.

Autorităţile locale, prin intermediul Poliţiei Locale, au gândit că nu au altceva mai bun de făcut decât să o amendeze pe proprietara căţelului, întrucât lipise pe coşurile de gunoi şi pe câţiva stâlpi afişe cu patrupedul.

Acum, aceasta este nevoită să dezlipească afişele cu anunţul prin care face cunoscută dispariţia câinelui. În spijinul acesteia au intervenit mai mulţi arădeni, utilizatori de Facebook şi prin intermediul unui grup al iubitorilor de animale încearcă să o ajute să îşi găsescă animalul.

„Fata care a lipit afişe prin oras, doar doar cineva vede catelul si astfel acesta revine acasa, a primit amenda pentru lipirea de afise pe domeniul public si e nevoita sa le dezlipeasca. Haideti sa distribuim masiv si sa privim atenti in jur. Poate reusim sa ii dam povestii un final fericit!”, scrie în postarea Adapostului public Arad.

Adauga comentariu