Cătălin Chebeleu, implicat în proiecte caritabile. A donat şi i-a convins şi pe alţii să o facă pentru renovarea de la Spitalul Judeţean

Moartea omului de afaceri Cătălin Chebeleu a întristat mulţi arădeni. Fie că vorbim de apropiaţi, de persoane care l-au cunoscut tangenţial şi de alţii care nu l-au cunoscut dar au fost şocaţi de moartea unui om tânăr.

De-a lungul timpului, Cătălin Chebeleu a fost implicat în proiecte care veneau în sprijinul comunităţii noastre. Vorbim despre proiectul prin care anumite secţii ale Spitalului Judeţan Arad au fost şi sunt reabilitate şi despre proiectul „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, prin care arădeni mai puţin norocoşi sunt ajutaţi.

Cătălin a fost o prezenţă constantă în aceste proiecte, a sprijinit şi i-a îndemnat şi pe alţii să o facă.

Anamaria Popa, preşedintele asociaţiei „Cetatea Voluntarilor” îşi găseşte cu greu cuvintele pentru a ne spune câteva cuvinte despre Cătălin Chebeleu. „Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Urma să mă întâlnesc cu Cătălin zilele următoare pentru proiectul de renovare pe care îl derulăm la Spitalul Judeţean. A fost alături de noi încă de când am demarat acest proiect. A donat bani, a purtat mesajul nostru şi i-a încurajat şi pe alţii să se implice. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a declarat Anamaria Popa.

De asemenea, Cătălin Chebeleu a sprijinit proiectul „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, iniţiat pentru ajutorarea persoanelor mai puţin norocoase.    

„M-am cunoscut cu el tangential, la el in ''Cartier''. Dimpreuna cu grupul #gatim impreuna pentru o lume mai buna, am stabilit acolo la el in ograda, ultimele retusuri la un eveniment initiat de noi. De atunci, a fost mereu alaturi de noi. Un OM de un altruism si o bunatate rar intalnita. Un OM care a iubit Aradul, un OM care si-a iubit aproapele....”, a fost mesajul lui Jekel Jozsef Frederik.

Cunoscuţii, şocaţi cu toţii de vestea morţii lui Cătălin, au doar cuvinte de laudă la adresa fostului lor prieten. Îl descriu ca pe un om bun, care şi-a ajutat semenii. Un om pentru care răutatea nu exista iar sprijinul pentru proiectele amintite mai sus, întâresc imaginea de om bun, pe care a avut-o patronul barului „Cartier”.

Adauga comentariu