Casa Roxanei din Miniş a ars ieri. Mâine, urmează să dea naştere unui copil! Haideţi să o ajutăm!

O familie din localitatea arădeană Miniş, aparţinătoare de comuna Ghioroc, a rămas fără casă. Un incendiu, izbucnit din cauza instalaţiei de încălzire a distrus acoperişul imobilului şi cea mai mare parte a mobilierului. Două familii locuiesc în respectivul imobil, iar acum, au nevoie de ajutorul nostru!

Petrică Braşovan, proprietarul casei, spune că nu era acasă în momentul în care a izbucnit incendiul şi că familia lui este serios afectată de această întâmplare nefericită.

Mai mult, fiica lui, Roxana, urmează să nască în cursul dimineţii de joi!  “A ars acoperişul de vreo 130 de metri pătraţi, iar mobilierul este distrus în proporţie de 80%. Vom solicita sprijin autorităţilor locale, însă situaţia este una dramatică pentru noi”, spune Petrică Braşovan.

Acesta împreună cu soţia, fiica şi ginerele locuiau în casa cu pricina, iar după incendiu au fost nevoiţi să doarmă la neamuri.

Autorităţile locale spun că vor ajuta familia. Corneliu Popi Morodan, primarul comunei Ghioroc, afirmă că angajaţi ai Gospodăririi Comunale au mers la faţa locului pentru a da o mână de ajutor.   

Cei care doresc să ajute la reconstrucţia acestui imobil o pot face donând în contul: RO58BRDE020SV62650210200, în lei, deschis la BRD, deschis pe numele Oltean Valer-Bogdan, sau apelând numărul de telefon 0740.468.406.

Adauga comentariu